Samarbete med Campushallen

I måndags var jag på uppstartsmöte med Campushallens sponsrade elitgrupp. Ett viktigt samarbete som ger mig möjlighet att bedriva högkvalitativ träning året om. Att ha gymmet i anslutning till inomhusarenan och närhet till PT, sjukgymnast samt massör är guld värt. Även riktigt kul att få utbyte med de andra i elitgruppen och få inspiration från deras satsning.

Gruppbild

På bilden: Tiffany Bettembourg (Kettlebell), Marcus Jansson (MTB-orientering), Sara Söderberg (Friidrott), Mathias Sjöström (Sportskytte), Alva Olsson (Orientering), Fredrik Johansson (Löpning), Per Bengtsson (Bågskytte), Cecilia Kleist (Löpning), Rickard Emilsson (Löpning). På bilden saknas Vilma Ekström (simning), Rickard Kåhre (Alpin Skidåkning), Andeas Eriksson (Volleyboll), Albin Carlsson (Löpning)