ISM och fokus på att bygga en stark grund

Träningen sedan förra inlägget har rullat på enligt plan med undantag för en 10 dagars förkylning vid årsskiftet. Har successivt kunnat öka belastningen och kroppen har svarat bra på träningen. Mycket av fokuset har legat på att hålla upp mängden samt bygga en stark styrkegrund. Varierar mellan 3-4 pass styrka per vecka och känner att det ger mycket till löpteknik och snabbhet.

Sprang även inomhus-SM i Växjö. Kändes som jag fick ur ett bra lopp ur kroppen. Slutade på en total 11:e plats på 8:42,46. Hade en riktigt bra finish, tror definitivt att jag har styrketräningen att tacka för det. ISM var ett skönt besked att jag är på rätt väg. Nu gäller det bara att träna smart och hårt så jag har möjligheter att prestera i sommar.

Vill även passa på att uppmärksamma Salmings nya kollektion. Salming tar stora kliv från en redan hög nivå. De nya enRoute bör testas (se bild), mycket löpkänsla och sitter skönt på foten!