Äntligen!

Haft ett riktigt tufft år bakom mig. Både mentalt och fysiskt. Nu verkar det som att det går åt rätt håll och jag kan börja lägga eländet bakom mig.

För ett litet tag sen fick jag svar på kontrollröntgen efter lunginflammationen i november. Den visade sig att lungorna är helt återställda utan några bestående skador. Ett otroligt skönt besked!

Har dessutom känt mig mycket piggare och har sedan några veckor tillbaka kunna genomföra lätta träningspass utan att få några bakslag som tidigare, då jag troligtvis hade TWAR-bakterien kvar i kroppen.

Det är en lång väg tillbaka innan jag kan vara i full träning men är fast besluten att komma tillbaka. Är tacksam att ha stöd av min omgivning samt sponsorer som vill stötta mig i vägen tillbaka. WellNOx håller mig med Rå balans för att ge kroppen en nyttig återhämtning och Salming med kläder och skor för alla tillfällen.

Mot #comeback2016