TWAR

Problemen fortsätter. Träningsmässigt har detta året varit en katastrof. I tidigare inlägg har jag skrivit om diverse förkylningar. I tisdags fick jag äntligen svar på orsaken till dessa, har blivit smittad av TWAR-bakterien. Efter flertalet tester fick jag äntligen besked. Känns skönt att få klarhet och påbörja behandling samtidigt som det är knäckande att detta ska förstöra stora delar av den stundande bansäsongen.

Chlamydia_germ

Nu ligger fokus på att bli frisk och så snart som möjligt kunna komma igång med träningen igen. Två veckors antibiotikakur ska förhoppningsvis hjälpa mig. Senaste månaden har verkligen varit en lång kamp. Varje dag har varit otroligt jobbig och har haft svårt att få vardagen att fungera över huvud taget. Orkeslösheten har gjort att jag bara kunnat göra det mest nödvändiga och i stort sett har allt blivit lidande i vardagen.

Bild av TWAR-bakterien, foto: asthmastory.com

Försöker se positivt på tillvaron och siktar på comeback till SM i augusti och till terrängsäsongen ska jag definitivt vara tillbaka igen!

Kampen fortsätter!