När det inte går som tänkt..

Inne i en riktigt dålig träningsperiod nu och tyvärr har den varat alldeles för länge. Stressen inför kommande säsong börjar ibland att infinna sig men försöker då genast att slå bort de negativa tankarna. Finns inget att göra, bara att gilla läget och ge kroppen den tid den behöver.

Problemen började innan nyår med knäproblem och en lättare förkylning. Kom därefter igång skapligt med träningen innan halsflussen var ett faktum. Feber i en vecka och totalt två veckor utan träning innebär start på ruta ett igen. Efter det hann jag igång skapligt med träningen innan det var dags för ytterligare halsproblem. Där är jag nu..

Väldigt många i min omgivning är sjuka så kanske inte så konstigt att jag också blivit sjuk. Dock så är det för mig rekord i täta sjukdomar. VM-hjälten Johan Olsson motiverar mig i tillvaron. Kan Johan ligga en månad i soffan i laddningen inför VM och sedan vara i sin livs form, så lever iallafall hoppet om att även jag kan nå form till sommaren.

Olsson DN

Vid sidan om löpningen känns livet betydligt bättre. Kul på jobbet, flytt till en fin lägenhet i Linköping tillsammans med Kristin. Under tyngre perioder gäller det att hitta postiva saker och det är inte så svårt förtillfället.

Bilden är lånad från DN.se

Den vinner som är trägen!