Nytt samarbete med Salming running

I början av oktober skrev jag sponsoravtal med Salming running. Har fått mycket bra intryck av Salmings produkter och personerna som jag har varit i kontakt med på företaget har varit suveräna. Känns riktigt kul och hedrande att få vara en del av #TeamSalming och vara ambassadör för deras produkter.

Salming

We are the athletes’ brand, constantly looking for new ways to play, new demands, and new needs. Old truths often need to be reconsidered, and we are not afraid to break a rule or two if necessary. Good can always be a little bit better. You can always train a little bit harder. But sometimes it is up to the equipment, and that are the occasions we aim at when we develop our gear. Do you play with us or do you dare the risk?

-Salming running

Gå gärna in på Salmings hemsida genom att klicka på loggan!