Löparåret 2020

År 2020 blev helt klart ett av de märkligaste år jag och de flesta med mig har upplevt. De flesta av planerna även innefattande träning och tävling förändades och istället för att ha en långsiktig plan så var fokus att träna på och vara så bra förberedd som möjligt när det blev tillfälle för tävling.

Då jag opererades i slutet av november 2019 så har mer än halva året inneburit rehab och återanpassning till löpning. I slutet av sommaren kunde jag dock få till ett par lopp som gick enligt förväntan eller bättre, riktigt skönt att få svar på att slitet med rehab har gett resultat.

Seger på 10 000 m i DM på tiden 31:30.6.

Nu ligger jag bra till träningsmässigt och kroppen är i balans. Även nu är kommande tävlingsperiod osäker men siktar mot ISM den 19-21/2 men framförallt att träna på med bra kontinuitet inför kommande sommar. Just att ha kontinuiteten i löpningen kommer bli en nyckel, kan jag få till det så kommer jag kunna ta nästa kliv mot mina mål.

Mot 2021!