Nu är båda hälarna opererade

Den 25 november 2019 opererade jag den vänstra hälen för samma problem som jag hade på den högra hälen. Efter tidigare operation har hälen blivit helt återställd så 2019-11-25 15.56.18oddsen är bra för att även vänstra hälen kommer att bli återställd. Väldigt tacksam att jag fick hjälp av en av världens bästa läkare på hälar/hälsenor, Håkan Alfredson på Alfredson Tendon Clinic. Operationen innebar att en del av plantarissenan och inre- och yttre bursan plockades bort samtidigt som hälbenet slipades till. Rehabplanen är 12 veckor med avlastande träning följt av successiv stegring av löpningen.

Rehaben denna gång har dock gått bättre jämfört med den högra foten och har kunnat följa rehabprogrammet utan korrigeringar. De första tre veckorna innan såret hade läkts kunde jag bara träna bålstyrka och armcykel men successivt har träningen kunnat ökas på med raskare promenader, cykling, vattenlöpning och tåhävningar.

Nu ligger fokus på att fortsätta göra en bra rehab för att ha möjlighet att kunna löpträna och tävla som jag vill i sommar!